dimecres, d’agost 09, 2006

últim dia de campaments, 9 d'agost

Avui recollirem tot i desmontarem el campament. No patiu, però, que som molts i amb moltes ganes de fer feina. La resta de informacions les tindreu avui a la nit a casa en directe explicades pels vostres fills/es!!!

Missatge per les famílies:

l'arrivada prevista de l'expedició a Vilanova són entre les 7,15-7,30 davant de la llotja (al mateix lloc on va sortir el bus el dia que vam marxar) a baix a mar. Allà mateix o al cau farem tots junts la dansa de "l'hora dels adeus". Despre´s portarem el material al cau i.... cadascú a casa seva i BON ESTIU PER TOTHOM.


Ja us explicarem, però tenim previst fer un Concurs de Postals durant aquest estiu, amb premis per les millors quan tornem al cau.

dimarts 8 d'agost

Al matí hem estat a l'embassament fent activitats diverses. Els llops han fet batalles navals amb els pneumàtics. Els mariners i pioners han fet pràctiques de socorrisme a l'H2O. Com podeu veure hem estat divertint-nos d'allò +!!!!.
A la tarda les activitat han canviat de rumb i han esdevingut més serioses i reflexives. Els llops han fet el "rodaveu de l'estol" i els mariners han fet el "consell de coberta". Com veieu ja anem tancant temes perque els campaments s'estant acabant (tot i que hi hagi personal que encara voldria que duressin uns dies més).
En acabar les xerrades i com que amenaçava tempesta (va acabar no fent res!) vam començar a desmontar el campament (mangueres, part de la cuina,...) i els nois i noies van començar a fer les motxil.les.
Com a recompensa de tanta feina ben feta, a la nit vam tenir un sopar selecte: amanida de pasta, llesquetes de pa amb tonyina, xampinyons,...., brotxetes de pinya amb formatge,.... i de postre unes brotxetes de fruita espectacularment servides sobre d'una síndria!!! per rematar tant bon àpat vam acabar la nit fent una festa!!!!.

dilluns, 7 d'agost

Dilluns va ser un dia tranquil, dia de relax després de l'activitat `que hem tingut durant la setmana passada centrada en les activitats aquàtiques desenvolupades a l'embassament de St. Antoni conjuntament amb l'AE Azimut.
Els llops han fet unes Olimpíades i els mariners i pioners han intentat acabar el submarí Ictíneu que tenien a mitges ( encara no s'ha pogut acabar del tot per problemes "tècnics" en aplicar-hi la capa de guix,... no ens desanimem, ja ho acabarem al cau!!).
Les mares i pares que van pujar fins Aramunt a veure'ns al campament van poder disfrutar d'unes cerimònies emotives per part d'alguns llops i mariners. Us expliquem, a l'estol de llops les caps van poder entregar tres petjades de progrés (molt bé, ens sentim molt orgullosos d'aquests llops!!). Pel que fa a la unitat de mariners, vam tenir una promesa (benvingut al "club", mariner! i dues progressions (tenim un bon planter!). Després de la cel.lebracions tots el qui van voler van anar a fer-se un bany a l'embassament que hi ha tocant al campament.
Després de les despedides amb les families (no sempre fàcils) vam dinar (boníssim, com sempre) i vam tenir una tarda relaxada fent fang,....