dimecres, d’agost 02, 2006

els contres de la tecnologia

Aquest quadern de bitàcora va ser creat per tal d'enviar missatges diaris de les aventures dels campaments. Però per problemes de tecnologia (que no entenem) els missatges no arriben correctament i per tant no podem anar actualitzant el blog i per tant informar-vos com ens agradaria.
De moment el què podeu veure publicat és gràcies a l'Ester, que ha baixat de campaments (per motius de feina) i ha anat publicant tota la informació que li anava arribant! Demà l'Ester tornarà a pujar a campaments, i ja s'hi quedarà!
Però no patiu! Que com a bons escoltes, intentarem buscar una solució a aquesta revelió tecnològica i aconseguirem publicar les nostres aventures en aquest blog!
Esterem en conctacte....

Nota d'agraïment

Volem agraïr la feina d'en Leano, el nostre intendent! Estem menjant molt bé, com si fóssim a un restaurant de 5 forquilles! I es que portar-se un cuiner de primera és fonamental per aguantar amb força i energia tots els campaments! A més a més, ell s'ho està passant molt bé amb nosaltres i li encanta cuinar per nosaltres, ja que se n'adona que n'estem molt agraïts! Ets el millor Leano!
Així doncs, una valoració del menjar excelent!
També volem agraïr a l'Agrupament Escolta Azimut que ens deixi el material nàutic: Embarcacions de vela, Kaiacs i zódiac, ja que estem fent un munt d'activitats molt divertides! En movem d'una punta del llac a una altra com autèntics mariners! Llàstima que no poguem compartir més dies amb ells, ja que el divendres, ja reculliran campament per marxar cap a Barcelona.. quina llàstima! Us trobarem a faltar!
Ah per cert! Avui els Pioners d'Ictineu han preparat una activitat pels pioners d'Azimut... Ho han muntat ells sols.. De què es tractarà?...
Per últim, donem la benvinguda a l'Agrupament Escolta Macarenco, que des d'ahir està compartint campament amb nosaltres i amb Azimut. Demà els mariners faran activitats conjuntes amb ells... en tenen moltes ganes!!! Per què serà?

dimecres 2 d'agost

Avui els llops, han après les tècniques de navegació per tal de sortir a la mar amb embarcacions de vela. I ho han practicat amb l'optimist! L'ictineu tindrà bons futurs mariners!!
Els mariners han començat a muntar el submarí.. I s'ha de dir, que està quedant força bé! Esperem que pugui tornar de campaments amb nosaltres i es quedi al Cau! Per fi tindrem submarí!!!
Els pioners han tornat de la seva ruta caminant. Una nit fora de campaments ha estat molt divertida, tot i que han tornat molt cansats! Avui dormirant bé!

dimarts, 1 d'agost

Després d'un dia mogudet, avui els llops s'han quedat al campament, i s'han fet els seus cascs de gals! Astèrix i Obèlix tenen molt a envejar!
Els mariners han estat els que avui han fet el raid nàutic. Alguns en embarcacions de vela, els més valents a cop de rem amb els Kaiacs!
Els pioners han marxat de ruta a peu! han pujat muntanyes, i s'han endinsat en els boscos per tal de trobar un bon lloc on passar la nit...
El temps al pallars ens acompanya molt, tot i que fa força calor. Sort del riu i el llac que ens refresquen en les hores més caluroses!

dilluns 31 de juliol

Els campaments marxen vent en popa! i mai millor dit!!
Avui els llops han fet un raid nàutic. A bord de les embarcacions de vela, han atravessat el llac i s'ho han passat d'allò més bé.
Els mariners, han continuat muntant el campament, i s'ha de dir, que gairebé és un campament luxos!
Els pioners també han anat de raid nàutic, però amb els Kaiacs. Una mica d'agulletes de tant remar, però han acabat molt contents.