dimecres, d’agost 02, 2006

Nota d'agraïment

Volem agraïr la feina d'en Leano, el nostre intendent! Estem menjant molt bé, com si fóssim a un restaurant de 5 forquilles! I es que portar-se un cuiner de primera és fonamental per aguantar amb força i energia tots els campaments! A més a més, ell s'ho està passant molt bé amb nosaltres i li encanta cuinar per nosaltres, ja que se n'adona que n'estem molt agraïts! Ets el millor Leano!
Així doncs, una valoració del menjar excelent!
També volem agraïr a l'Agrupament Escolta Azimut que ens deixi el material nàutic: Embarcacions de vela, Kaiacs i zódiac, ja que estem fent un munt d'activitats molt divertides! En movem d'una punta del llac a una altra com autèntics mariners! Llàstima que no poguem compartir més dies amb ells, ja que el divendres, ja reculliran campament per marxar cap a Barcelona.. quina llàstima! Us trobarem a faltar!
Ah per cert! Avui els Pioners d'Ictineu han preparat una activitat pels pioners d'Azimut... Ho han muntat ells sols.. De què es tractarà?...
Per últim, donem la benvinguda a l'Agrupament Escolta Macarenco, que des d'ahir està compartint campament amb nosaltres i amb Azimut. Demà els mariners faran activitats conjuntes amb ells... en tenen moltes ganes!!! Per què serà?