dimecres, d’agost 09, 2006

dimarts 8 d'agost

Al matí hem estat a l'embassament fent activitats diverses. Els llops han fet batalles navals amb els pneumàtics. Els mariners i pioners han fet pràctiques de socorrisme a l'H2O. Com podeu veure hem estat divertint-nos d'allò +!!!!.
A la tarda les activitat han canviat de rumb i han esdevingut més serioses i reflexives. Els llops han fet el "rodaveu de l'estol" i els mariners han fet el "consell de coberta". Com veieu ja anem tancant temes perque els campaments s'estant acabant (tot i que hi hagi personal que encara voldria que duressin uns dies més).
En acabar les xerrades i com que amenaçava tempesta (va acabar no fent res!) vam començar a desmontar el campament (mangueres, part de la cuina,...) i els nois i noies van començar a fer les motxil.les.
Com a recompensa de tanta feina ben feta, a la nit vam tenir un sopar selecte: amanida de pasta, llesquetes de pa amb tonyina, xampinyons,...., brotxetes de pinya amb formatge,.... i de postre unes brotxetes de fruita espectacularment servides sobre d'una síndria!!! per rematar tant bon àpat vam acabar la nit fent una festa!!!!.